پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

مشکلات دانشگاه فرهنگیان در کمیسیون اصل نود مجلس بررسی شد | خبر خوش برای معلمان

مشکلات دانشگاه فرهنگیان در کمیسیون اصل نود مجلس بررسی شد | خبر خوش برای معلمان سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، از بررسی مشکلات دانشگاه فرهنگیان با حضور رئیس دانشگاه در جلسه این کمیسیون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 20
کد خبر: ۲۶۰۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی کشوری درباره جلسه عصر یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: نشست امروز (یکشنبه) با حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان برگزار شد و وی درباره کارکرد‌های دانشگاه فرهنگیان، دغدغه‌های این دانشگاه در حوزه‌های مختلف سخت‌افزاری و نرم‌افزاری توضیحاتی به اعضای کمیسیون ارائه و به مشکلات بخش سخت افزاری دانشگاه تاکید کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: رئیس دانشگاه فرهنگیان به این موضوع تاکید کرد که در حوزه‌های مختلف اعم از مکان‌های آموزشی و پژوهشی نیز دانشگاه فرهنگیان دچار مشکلات عدیده‌ای است. البته وی به این موضوع نیز اشاره کرد که این دانشگاه پیشرفت‌هایی هم داشته و امکان تدریس برای دانشجو‌هایی که در این دانشگاه جذب می‌شوند، فراهم است.

کشوری یادآور شد: اعضای کمیسیون اصل نود مجلس تاکید کردند که برای حل مشکلات سخت افزاری دانشگاه فرهنگیان، آمادگی دارند که با تعامل با مجمع خیرین این مشکلات را رفع کنند.

وی درباره دیگر دستور جلسه امروز گفت: گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی درباره سنجش ادراک و تجربه مردم از فساد در بخش عمومی در نشست امروز بررسی شد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در نهایت مقرر شد با کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در مورد کار مراکز افکارسنجی دستگاه‌های مختلف تبادل نظر شود تا کمیسیون اصل نود از این طریق اطلاعات دقیق‌تری در رابطه با سنجش ادراک و تجربه مردم از فساد در بخش عمومی به دست آورد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده